Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Inny CS-ik

stare
Piesek Leszek is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Chodzi o to , że od zawsze miałem DigitalZone (DZ) , i tam widze czat, ale chciałem se pograć na "nie DZ" więc założyłem ten temat, na DZ mogę normalnie grać jak zawsze, lecz ja chcę widzieć czat na tym innym cs (innym niż DZ )

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
non-steam nie widze czata niewidze czatu w cs nie widze ekranu czatu w cs pomocy nie widze czatu w csie nie widze czatu w cs1.6 nie widze czatu w cs ;/ nie widze czatu w cs 1.6 non steam nie widze czatu w cs 1.6 nie widze czatu w cs nie widze czatu jak grać w cs nie widze czatu cs 1.6 nie widze czatu cs nie widze czatu nie widze czata w csa nie widze czata w cs1.6 nie widze czata w cs 1.6 nie widze czata w cs nie widze czata cs nie chodzi mi czat w cs 1.6 nie chodzi mi czat w cs nie chodzi mi czat mam problem z cs 16 nie widze czatu jak zmienić na biale napisy czatu w cs dlaczego nie widze czatu w cs 1.6 dlaczego nie widze czatu w cs czemu w cs nie widze czatu?? czemu nie widze czatu w csie czemu nie widze czatu w cs 1.6 czemu nie widze czatu w cs czemu nie widze czatu na cs screensaver desktop fondo build personal converter Serwery CS 1.6 non-steam non steam counter strike 1.6