Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

mam problem i pilnie prosze o pomoc

stare
Paulo is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

juz robilem go tysiac razy.moze jakis inny pomysl?

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
jest jakis inny program do robienia map do cs niz vhe łączenie się z innym serwerem amx zrobione juz loga do cs-a 1.6 steam zrobione juz loga do cs-a zoom z awp w innych broniach zoom w awp inny zoom awp inny zmiana cmsa nuked na inny zmiana cms nuked klan na inny zdjęcie na innym tle zapisać gry z steam na innym dysku zalozyłem juz server ale nie da sie wejsc zakładając, że macie juz na swoim serwerze amxx zakończ "działanie wszystkich narzędzi dyskowych i innych programów" zagraj z innymi w grę zagraj z innymi w gry sieciowe zagraj z innymi graczami zagraj z innymi zagraj przez serwera z innymi graczami w cs zrobilem tabliczke seba amxx zrobilem serwery na cs ale mam wysoki ping zrobilem serwer w cs 1.6 i nikt go nie widzi zrobilem serwer i nie dziala zrobilem serwer cs z amx i nikt nie może wbić prócz mnie zrobilem serwer cs ale nie mozna sie podlaczyc zrobilem serwer cs ale koledzy nie moga wejsc zrobilem serwa i co dalej zrobilem serw ale nie mam admina zrobilem server na steam i tylko ja moge na niego wchodzic jak zrobic zeby inni tez mogli zrobilem server mam neostrade routera cs 1.6 hlds screensaver desktop fondo build personal converter Serwery CS 1.6 non-steam non steam counter strike 1.6