Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Paczka TP

stare
nemore is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do nemore  

ERF, A co ty byś chciał ...m Anty rash nie dziala ma prawo bo kazdy dostepny jest wadliwy !.. moze udostepnie bardzo dobry.. admina na ip da sie dać wiecv nie klam..a pluginy jak pisalo wyzej trzeba edytować.. tak jak kazde.. nikt nie da ci takiego jak chcesz .

UszateK![FFA]csnemore.ezbit.pl połącz
Powróciłem po znacznej przerwie
www.csnemore.pl Amxx , Cs , Serwery

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
steam cafe niedziala plugin gotowy anty rash plugin anty rash myszka nie dziala w cs mikrofon nie dziala w cs mikrofon nie dziala na steam mam viste i nie dziala mi counter strike 1.6 hlds nie dziala garry mod nie dziala czemu nie dziala mikrofon czat w cs niedziala cs żaden serw nie dziala cs nie dzialajace mapa cs nie dziala rozdzielczosc cs nie dziala counter strike source nie dzialaja severy counter strike nie dziala bindy nie dzialaja na non steam bindy nie dzialaja niedzialajacy rank amxx niedzialajacy chat niedziala top15 niedziala amxx nie znaleziono punktu wejścia d3dperf_setoptions w bibliotece d3d9.dll counter strike source nie dzialajace mody w amx nie dzialaja strefy raszu na serwerze nie dziala sxe nie dziala mikrofon na serwerze cs co jest nie dziala mi mowienie w cs nie dziala mi konsola cs

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam