Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Stawianie serwerów non-steam na orginalnym CS

stare
add is Offline
HJ.H@

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do add  

Nie ten dzial . A po drugie trzeba to wrzucic TO! aha i w server.cfg dopisac sv_lan 1

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
sxe mi nie dziala sxe niedziala sxe nie dziala spolszczenie do photoshop cs3 extended spolszczenie do adobe photoshop cs3 extended roundsound nie dziala rcon nie dziala rank nie dziala mikrofon nie dziala w cs mikrofon nie dziala cs mikrofon nie dziala mikro nie dziala jak zmniejszyć latency hlds nie dziala ex_interp 0.01 nie dziala czat w cs nie dziala cs mi nie dziala cs chat nie dziala cs nie dziala cs 1.6 nie dziala counter strike nie dziala amxx nie dziala amxmodmenu nie dziala amx mi nie dziala amx nie dziala adobe photoshop cs3 extended spolszczenie niewidzialnosc w cs nie mozesz wejsc na ten serwer nie dziala sxe nie dziala rank screensaver desktop fondo build personal converter Serwery CS 1.6 non-steam non steam counter strike 1.6