Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

tekstury - 'błyszczące' modele

tekstury - 'błyszczące' modele

stare
przebar is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Mam problem z CS:S.
Niedawno formatowałem kompa, poinastalowałem najnowsze sterowniki i directx'a, zainstalowałem CSS.
W trakcie gry postaci innych graczy i ręka trzymająca broń jest pokryta tak jakby błyszczącą powłoką/poświatą i jest nieco jaśniejsza od pozostałego otoczenia.
Co może stanowić problem problemem? Przed formatem kompa gra działała bez problrmu.

Moja konfiguracja sprzętowa:
AMD Athlon 2600+
Nvidia GF FX 5200
1GB RAM

Sterowniki:
163.75_forceware_winxp_32bit_international_whql
nForce_5.10_WinXP2K_WHQL_international
directx_nov2007_redist

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
xfire mam problem ventrilo mam problem this server i using mam problem stalker cs problem resetuje kompa gdy wlaczam kompa nie mam tapety fraps mam problem forum z problemami język ang cs mi sie tnie a mam dobrego kompa problem po wyłączeniu gry reset kompa mamy problem: unknown mysql server host 'http' (11001) mam na imię aga i mam 12 lat. pisze do was ponieważ mam ogromny problem. w naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycie mam dobrego kompa ale i tak mam malo fps mam dobrego kompa a gry mi sie tna mam problem ze steam this server is using an older protocol ( 47 ) than your client ( 48 ). if you believe this server is outdated, you can contact the server administrator at (no email address specified). mam problem z zainstalowaniem patcha do wiedźmina mam problem z wiedzminem wyskakuje mi blad crc mam problem z wejsciem na ots do kolegi mam problem z mikrofonem jak gram w cs mam problem z instalacja photoshopa 6 mam problem z http ping chodzi a strony się nie otwierają mam problem z dźwiękiem na ts mam problem z cs source steam failed mam problem z cs source mam problem z c.s. net_sendpacket:wsaeintr mam problem z aresem mam problem ygoow win32 mam problem wejsc na serwa bo mam duży ping do cs mam problem w steam pisze mi status pre-load complete przy counter strike mam problem w cs dotyczacy this protocol mam problem steam nowe aktualizacje

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam