View Single Post
  (#9) stare
mars is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do mars  
Domyślnie 14-12-2007, 21:49

ok, za jakis tydzien uzbieram to wszystko w calosc i podesle do mosha, zeby do tego czasu wiekszosc sie mogla wypowiedziec. mozecie tez napisac w jakim stylu chcelibyscie to widziec, na przyklad:

przykłady w dole

powyzsze przyklady podalem, zeby cos na ich podstawie wymyslec cos bardziej oryginalnego, jak pustynne miasto (kabul, dust - zbyt monotonne jak dla mnie - piasek, sciany z kamienia).

Chodzi mi konkretnie o jakis dokladny scenariusz.

Przyklady scenariuszow:

de_aztec

Akcja rozgrywa się w ruinach budowli Majów, na dużej i rozległej przestrzeni, gdzie do zbombardowania mamy zabytki antycznej kultury.

de_dust

Celem ataku bombowego Terrorystów jest skład broni chemicznej.

de_inferno

Celem terrorystów jest wysadzenie rurociągów gazowych.

de_nuke

Misja jaką mają wykonać Terroryści polega na zdetonowaniu ładunku c4 przy rakiecie z ... głowicą nuklearna.
Miejsc do ataku bombowego są dwa: tuż przy rakiecie w hali podziemnej lub magazynie znajdującym się bezpośrednio nad podziemną halą.
Zadaniem Counter-Terrorystów jest obrona bombsaidów oraz ewentualne rozbrojenie podłożonego ładunku wybuchowego.

de_survivor

Podczas zamieci śnieżnej samolot ze ściśle tajnym ładunkiem rozbił się lądując awaryjnie w okolicach górskiej miejscowości. Tajny ładunek rozpoczęto przeładowywać do przechwyconej ciężarówki. Pogoda jednak uniemożliwiła kontynuacje przeładunku, a na miejscu pojawiła się grupa terrorystów z zamiarem podłożenia bomby w rozbitym samolocie lub ciężarówce.

Zapomniałem dodac ze piszac scenariusz bardzo pomozecie.