Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

>>POMOCY<< potrzebny mi patch do 1.6

stare
royal124 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do royal124  

hej seba to jest to dzieki za pomoc taki prosty sposobik a sprawil mi tyle klopotów
WIELKIE DZIEKI
pozdro :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
jaki jest cd-key do xtcs pomocy!!! filmy takie których jest duzo zabijania czyli cs dlaczego w cs 1.6 jest taki ping dlaczego ping w cs jest taki wysoki czy ex_interp 0.01 jest taki sam jak 0.05? czy jest cos takiego jak komenda na mniejszy rozrzut czy jest taki admin w cs 1.6 jak ozz? pomocy zapomniaŁem hasŁa do serva jestem adminem w cs16 ściąganie filmów za pomocą utorrent zombie mod jak zrobic taki server zombie mod infection pomoc zombie mod pomocy zombie mod pomoc zmiana ręki w cs 1.6 pomoc zmiana reki w której jest broń w cs zbot pomoc zbot - pomoc? zblock problemy pomoc zawsze ktoś jest na serwerze w cs 1.6 zawieszanie się komputera podczas grania a głos jest zasady serwera pomocy zarejestruj swój server zarejestruj swój klan do ligi zarejestruj się w tibi zarejestruj się w plemionach zarejestruj się na tibie zarejestruj się na tibia zarejestruj się na tibi zarejestruj się na plemiona zarejestruj sie w plemionach screensaver desktop fondo build personal converter Serwery CS 1.6 non-steam non steam counter strike 1.6