Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Patch v18 30-10-2007

stare
Barteks28 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Nie wiem czy mi się wydaje,ale po zainstalowaniu tego patcha gra chodzi znacznie szybciej.

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
program nvidia nie moze znalezc sterownikow nie można połączyć się z siecią steam nie mogę połączyć się z serwerem nie mogę się połączyć z serwerem cs ściągnij program do zmniejszania zdjęć zmniejszanie zdjęć program wow ranking graczy uzależnienie od cs ustawienie grawitacjii w counter striku torrenty torrent program do ściąganie filmów test myszek dla graczy tekstura nie jest zainkludowana do programu tales of pirates spolszczenie szukam graczy cs 1.6 spolszczenie fim speedway grand prix 3 spolszczenie do speedway grand prix 3 spolszczenie do fim speedway grand prix 3 spolszczenie by igras sciaganie programu do angielskiego tłumaczenia robienie graffiti problem nie moge wlaczyc steama programy.do.ściąganie programy do ściąganie gier na ps2 programy do ściąganie filmów programy do zmniejszania zdjęć programy do zmniejszania pingow programy do sciagniecia do przerabiania zdjec program zmniejszający zdjęcia program zmniejszający ping program zmniejszajacy ping

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam