Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

celownik

stare
Borat@pl is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do Borat@pl  

przed re instalacja csa usuń ten folder sprites i powinno pomoc. ja tak miałem kiedyś z wynikami, nie miałem polowy tabeli usunolem cały folder i było git

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
server is enforcing file consistency for sprites/fast_wallpuff1.spr program do robienia taktyk do csa ochrona serwera przed atakami csdos bad file server is enforcing file consistency for sprites/scope_arc_sw.tga adobe photoshop cs3 extended pl problem z instalacja instalacja pluginów do csa instalacja photoshop cs3 extended instalacja do csa 1.6 instalacja csa na debianie instalacja csa 1.6 instalacja csa zwykly config do csa zrobione loga do csa zrob herb do csa zombie mod do csa zombie mod instalacja zmniejszenie celownika w csa zmniejszanie latency w cs non steam zmniejszanie latency w cs zmiana modeli do csa zbot do csa download zbot do csa 1.6 download zbot do csa 1.6 zbot instalacja zbiór map do csa zbior map do csa zamow serwer do csa 1.6 zajebiste taktyki do fm 08 z kąd pobrać csa z kad sciagnac boty do csa screensaver desktop fondo build personal converter Serwery CS 1.6 non-steam non steam counter strike 1.6