Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Jak zrobic logo w cs 1.6 :D

stare
seba is Offline
Super Moderator

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do seba  

Cytat:
Napisał Rozek
W Steamie jak to zrobić?
Wrzucasz do katalogu cstrike :] c:\program files\steam\steam apps\nazwa konta\cstrike o ile dobrze pamiętam.

Wiesz że kocham jarać ;) ? Kliknij na i pozwól mi zapalić. Mój nick steam: pawelmroz
Go 84.38.95.197:27020 and play prO!

Nie pomagam na PW! Za każde pytanie dostaniesz warna.

Serwery CS - Zapraszam.

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
zombie mod jak zrobić? z jakiego programu najlepiej zrobić logo? webspell jak zrobić połączenie z bazą danych sxe jak cstrike russian walk jak zrobić poradnik jak zrobić server cs 1.6 na serwerze stawianym jak zrobić muzyczke kolorowe napisy-jak zrobić hl logo creator jak zrobić logo co trzeba zrobić jak ma sie duży ping co zrobić jak wyskakuje mi taki blad w_loadwadfile : couldn't load gfx.wad co zrobić jak się zacina gg co zrobić jak niedziała wejscie do mikrofonu w komputerze bannery jak zrobić zrobić mapke do counter strikea jak jak zmienic jezyk w steamie jak ze zmiennego ip zrobić stałe jak w steamie założyć własny serwer publiczny jak dodać admina na non steamie? jak zrobić żeby jak zmienić nicka mam admina zeby dalej go miec cs 1.6 jak zrobić świecący napis jak zrobić świecące napisy jak zrobić ładne logo jak zrobić zombie w cs 1.6 jak zrobić zombie plague download + instalacja jak zrobić własną mape w cs 1.6 jak zrobić własną mape cs 1.6 jak zrobić własny spray w cs jak zrobić własny spray jak zrobić własny server w cs

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam