Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Serwer 24h i AMX

stare
lerek is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do lerek  

ja jestem bardzo zielony w tych sprawach a wiec gdzie mam wejsc na to FTP??

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
czemu nie moge wejsc na serwa skoro mam neostrade cs cs 1.6 mam bardzo malo fps counter strike 1.6 non steam mam server ale nikt nie moze na niego wejsc co mam wpisac jak jestem adminem mam włączonego sxe i nie chce mi wejsc mam stema i nie moge wejsc na server ns mam steama i nie moge wejsc na jeden serwer jak wchodze to sie gra wylancza co zrobic mam steam nie moge wejsc na admina mam steam i nie moge wejsc na sxe mam liveboxa i nie moge wejsc na moj serwer i inni tez mam admina na serwerze jak wejsc mam 14 lat i nie jestem dziewicą mam 14 lat i jestem dziewica mam 12 lat i nie jestem dziewicą jestem adminem i nie moge wejsc na serwer gdzie sprawdzić jakie mam ip gdzie mam zainstalować patcha do counter strike source gdzie mam wkleić pluginy ? żywiec team żywiec serwery cs 1.6 żywiec serwer cs 1.6 żywiec nonsteam żywiec non-steam żywiec non steam żywiec ip cs 1.6 non steam żywiec cs żywiec cs świecące obrazki i napisy świecące obrazki świeconce obrazki screensaver desktop fondo build personal converter Serwery CS 1.6 non-steam non steam counter strike 1.6