Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

[F]ilu*S* | ClaN Server [FFA] [sXe] @Shooters.pl

stare
metal15 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Server Kijowy... wczoraj jeszcze myslalem ze fajny po rozmowie z headadmem jajo.. dzisiaj od rana mi nie szlo dopuki nie wrzucili mapy "wiocha" i mialem akies staty 15/4. no to drojka dzieci <siwy24> i jakis tam jeszcze dzieciak zaczeli gadac zeby mi admin dal bana ....
poprostu zal, ja mowie zeby dal scana ... i nagle widze added to baned list :shock:

ŻAL NIE SERV!

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
fajny server cs świdnicki server cs zombie mode server zombie mod infection server zombie mod cs servers zombie mod cs server zombie mod servery zombie mod servers zombie mod server twojej starej zombie mod server non steam zombie mod server ip zombie mod server do cs 1.6 zombie mod server cs 1.6 zombie mod server cs zombie mod server zombie mod 1.6 server zombie infection server zombie servers cs 1.6 zombie servers zombie server w cs zombie server ip zombie server do cs 1.6 zombie server do cs zombie server cs ip zombie server cs 1.6 non steam zombie server cs 1.6 zombie server cs zombie server zombi server zmiana nazwy servera cs screensaver desktop fondo build personal converter Serwery CS 1.6 non-steam non steam counter strike 1.6