Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

[F]ilu*S* | ClaN Server [FFA] [sXe] @Shooters.pl

Popularne słowa kluczowe: Counter Strike, CS, Non Steam, AMXX, Boty, Mapy, CS 1.6

stare
Skiner is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do Skiner  

Również dostałem tam bana za .. cytuje : " Masz Aim i Wh ! Nikt nie ma statów 20:4 " .

Dłonie opadają ! :roll:

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
steam nie pamiętam hasła i maila steam nie mozna dac bana na nonsteam problem logo w css nie masz uprawnień darmowy program do ściąganie torrentami counter strike 1.6 non stam wyszukiwanie serwerow nikt nie moze wejsc na moj serwer gamepad cs nikt nie moze wejsc na moj serwer cs masz wh na screenach nie masz dostałem bana w tibi- co robić? dostałem bana na steam dostałem bana cs "nie masz zainstalowanego modu 3-ciej strony" śćąganie gier śmieszne filmiki nie na youtube ściągnij spolszczenie do gry need for speed underground 2 ściągnij spolszczenie do filmu iniemamocni ściągnij nowe bronie do counter strike 1.6 ściągnij aim do cs 1.6 ściąganie z rapida+stałe ip ściąganie z muzyki mp4 youtube ściąganie piosenek z youtube ściąganie piosenek mp3 za darmo ściąganie muzyki na telefon ściąganie filmów za darmo ściąganie filmów ściaganie piosenek youtube łączenie z hamachi łączenie do serwera z hasłem przez konsole łamanie rcon Śmiesznie dźwięki do pobrania za darmo

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam