Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Gotowiec AMXX plz

stare
nemore is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do nemore  

God Father, Kupa Lenia Ledwo sie zarejstrował i odrazu wali z packiem a POPATRZ na FORUM ! LOCK Trace cierpliwość do takich Neo Ludzi ;/ 13 lat czy 14 i czytac nie umie :/

UszateK![FFA]csnemore.ezbit.pl połącz
Powróciłem po znacznej przerwie
www.csnemore.pl Amxx , Cs , Serwery

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
ścina mi sie myszka w cs ścina mi sie cs łaczenie sie z serwerami cs 1.6 zwody w pesie 2008 zwiekszenie fps w csie zwiekszenie fps ow w csie zwiekszający sie celownik w cs 1.6 zoom w awp mi sie popsul zmniejszenie pingu w csie zmniejszenie celownika w csie zmienil mi sie celownik w snajperce zmieniajacy sie userbar zmiana ręki w csie zmiana rozdzielczości w csie zmiana rozdzielczosci w csie zmiana reki w csie zmiana głosu w czasie rzeczywistym zhakowali mi steama zhakowali mi konto steam zhackowali mi steama zeby wszyscy sie słyszeli w cs zeby wszyscy sie słyszeli cs non steam zeby celownik sie nie powiekszal cs 1.6 zbyt duzy ping w cs'sie zbanowali steama zbanowali mi steama zbanowali mi steam zbanowali mi konto steam zawieszanie sie myszki ati zawieszanie sie komputera wow screensaver desktop fondo build personal converter Serwery CS 1.6 non-steam non steam counter strike 1.6