Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Stare staty w nowym serwerze na ip

Stare staty w nowym serwerze na ip

stare
rryk is Offline
Banned

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Jak zrobić aby stare staty działały na nowym serwerze kiedyś były zapisywane na ip teraz też tak ustawiłem podmieniłem plik csstats.dat na ten stary ale w top 15 jestem tylko ja co sie podziało z pozostałymi ludźmi i tak ciągle każdy kto wjedzie i wpisze top 15 widzi tylko siebie i to na pierwszym miejscu a powinien widzieć ok 100 graczy którzy byli na starym serwie a siebie na końcu co jest?? jak to naprawić??

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
jak zrobić sxe na serwerze jak zrobić admina na własnym serwerze jak zrobić admina na serwerze reset statystyk na serwerze cs jak zrobić swoje cs jak zrobić logo jak zrobic regulamin na serwerze jak zrobic hltv na serwerze jak zrobic admina na serwerze jak zresetowac ranking na serwerze jak zresetowac staty w cs jak zmniejszyć ping na serwerze hlds jak zmniejszyć ping na serwerze cs jak zmniejszyć ping na serwerze jak zmniejszyć lagi na serwerze jak zmniejszyc ping na serwerze hlds jak zmniejszyc ping na serwerze jak zmniejszyc lagi na serwerze hlds jak zmniejszyc lagi na serwerze jak zmienić hasło na serwerze cs jak zmienić hasło na serwerze jak zmienic haslo na serwerze cs jak zainstalować amx na serwerze jak zainstalowac sxe na serwerze jak zainstalowac amx na serwerze jak wylaczyc vac na serwerze jak wlaczyc boty na serwerze jak odbanowac na serwerze cs jak odbanowac na serwerze jak dodać boty na serwerze screensaver desktop fondo build personal converter Serwery CS 1.6 non-steam non steam counter strike 1.6