Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Ściągncięcie Steam'a

stare
BarteZ is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do BarteZ  

A jeszcze jedno pytanko,czemu na NS-ie mam mały celownik a na Steamie duży i nie mogę zmienić na mniejszy?

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
mały i duży celownik czemu nie mam celownika cs 1.6 stawiam serwer non steam i mam za duży ping stalker nie mam celownika ping mam duży ping cs nie mam nowych modów w steamie nie mam celownika w cs nie mam celownika w awp cs1.6 nie mam celownika w awp nie mam celownika przy awp cs na non steamie nie mam bana na steamie mam lepiej mieć mały ping czy duży kucasz mały i duży komendy na cs mały celownik komendy na mały celownik komendy do cs na mały celownik komenda z cs na mały celownik komenda na mały celownik w deagla cs 1.6 komenda na mały celownik w css komenda na mały celownik w cs 1.6 komenda na mały celownik w cs komenda na mały celownik do css komenda na mały celownik cs.1.6 komenda na mały celownik cs 1.6 komenda na mały celownik cs komenda na mały celownik cl komenda na mały celownik komenda mały celownik cs 1.6 komeda na mały celownik 1.6 non steam kod na mały celownik do cs source

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam