Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Tekstury do Source

Tekstury do Source

stare
DeeM_PL is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do DeeM_PL  

Wie ktoś, gdzie znajdę tekstury Do CS:S?? (oczywiście w pliku wad). Chciałbym sobie zrobić mapę mojego podwórka :oops: :mrgreen: hehe ale nie moge znaleźć tekstur z Sołrsa, mam jedynie te rozmazane z CS 1.6 :shock: Mogłby ktoś wstawić tekstury albo coś??(mape robie VHE 3.4)

[ Dodano: Nie 27 Sty, 2008 ]
Mam problem. Po wrzuceniu mapy w pliku .bsp wyskakuje taki błąd:
CModelLoader::Map_IsValid: 'test' is not a valid BSP file
map load failed: test not found or invalid
Dlaczego?

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
wiedźmin tekstury tekstury wad gdzie zainstalowac tekstury do css gdzie wkleic wad żywiec team żywiec serwery cs 1.6 żywiec nonsteam żywiec non steam żywiec cs śmieszne dźwieki do pobrania śmieszne dźwieki śmieszne dzwieki na telefon śmieszne dzwieki mp3 śmieszne dzwieki ściągnij the sims zwierzaki ściągnij the sims 2 zwierzaki ściągnij spolszczenie do the sims zwierzaki ściągnij sims zwierzaki ściągnij sims 2 zwierzaki ściągnij grę the sims zwierzaki ściagnij sim2 zwierzaki ściagnij gre sims 2 zwierzaki świecące obrazki świeconce obrazki świeconce obraski świecace obrazki Żywiec team Żywiec non steam ŚwiecĄce obrazki Świeconce obrazki screensaver desktop fondo build personal converter Serwery CS 1.6 non-steam non steam counter strike 1.6