Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Server klanu [L.T] @Shooters.pl

stare
Borat@pl is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do Borat@pl  

Shooters wzięło sie za serwery i sprawdzają czy w nazwie niema podanego hasła. radze ci zmienić hasło....

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
w css nie pokazują mi sie serwery usuwaja sie serwery steam nie łączy sie steam mi sie nie chce wlaczyc steam sie nie łączy program do zmiany głosu w czasie rzeczywistym nie wczytuje mi sie lista serwerow w cs 16 non setam nie można połączyć się z siecią steam nie moge dolaczyc sie do serwera cs nie moge sie polaczyc z internetem przez steam jak wylaczyc ff w csie jak połączyć komputery kablem sieciowym jak połączyć dwa komputery kablem sieciowym jak sie polaczyc z serwerami w cs? jak sie polaczyc do serwera cs jak sie nazywa plik tam gdzie sie zapisuje serwery jak wlaczyc boty w csie czemu nie moge polaczyc sie z żadnym serwerem w cs czemu nie moge sie polaczyc z serwerem gg cs source non steam nie chce sie wlaczyc cs nie moge sie polaczyc z serwerem cs gra nie chce sie wlaczyc cs sie nie łączy cs 1.6 nie moge polaczyc sie z serwerem cs 1.6 gra sie lepiej z tłumikiem czy bez tlumika m4 shooters serwery do cs 1.6 serwery wolno sie szukaja cs 1.6 serwery cs dla nowych graczy serwery sieradzkie cs serwery sie nie chca dodac cs

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam