Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Muzyka na koniec Rundy -Problem

Muzyka na koniec Rundy -Problem

stare
morfina is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam!

Muzyka itd. wszytko chodzi ale cały czas leci to samo... dopiero przy zmianie mapy jest inna ale znowu ta sama... co trzeba zrobić żeby muzyka była odtwarzana po rundzie inna!?
Muze mam w mp3 korzystałem z http://www.forum.wiaderko.com/topics...p3-vt10010.htm
Pomocy

[ Dodano: Pon 28 Sty, 2008 ]
chodzi mi zeby po kazdje rundzia byla ina muza

[ Dodano: Pon 28 Sty, 2008 ]
pomocy

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
leci muzyka gdy ktos wchodzi na server zainstalowalem sterowniki i wylacza mi sie gra podczas grania wysokie czasy przy ping wychodzi mi z cs 1.6 w czasie gry w czasie rundy nożowej muzyka u nas chodzi bardziej o przyspieszenie myszki sony vegas przyblizenie oddalenie youtube server cs na którym cały czas jest surf restart kompa podczas gry w cs przyczyny podczas gry wyłancza mi się komputer jaka jest tego przyczyna podczas gry w cs wychodzi mi do windowsa podczas gry cs 1.6 wychodzi z serwera bez komunikatu plugin przychodzi admin plugin przychodzi cs plugin muzyka nie leci do końca czasu przykład myszka sie przycina a jest nowa ale tylko w cs 1.6steam co zrobic muzyczka podczas gdy admin wchodzi na serwer! laguje mi przy strzale cs lag przy strzale cs komputer dziala ale sie przycina komenda na zmiane koloru celownika przy strzale cs 1.6 jak zrobić przybliżenie i oddalenie sony vegas jak znaleźć ustawienia mikrofonu przy vista jak chodzic szybko ale cicho counter strike jak chodzi w cs szybko ale cicho hltv o co chodzi i jak znaleźć zwykłe serwery na cs jak wyłączyć fajne serwery surf do cs 1.6 czynne cały czas cs muzyka przy wejściu na serwer cs - muzyka podczas restartu

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam