Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

nie wiem czy wazne ale prosze o pomoc

nie wiem czy wazne ale prosze o pomoc

stare
jrobi is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

:arrow: chodzi o to ze jak stawiam serwer HLDs to jak wejde w cs to mi wyswietla blad o to ze nie ma plikow np. models/terror/terror.mdl lub models/gigin/gigin.mdl. CZy wiec musialem dograc. Czy wiecie co zrobic aby te pliki nie byly potrzebne?? jesli tak to prosze o podpowiedz

pozdrawiam

[ Dodano: Czw 31 Sty, 2008 ]
oczywiscie wtedy kiedy lacze sie ze serwerem chcialem tylko jeszcze dodac

[ Dodano: Czw 31 Sty, 2008 ]
tylko moim serweremktory stawiam chcialem jescze dodac :D

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
surf ski 2 jak wychodzic z klatki na jakich serwerach gra neo jak zrobić regulamin serwera w cs jak zrobić monit serwera jak zrobić serwer w cs jak zrobić serwer diablo mod jak zrobić serwer cs 1.6 non steam jak zrobić serwer 16 slotów cs 1.6 jak zrobic monitor serwera jak zrobic admina na serwerze csa !! jak zrobic admina na serwerze jak zrobic serwer w css jak zrobic serwer w cs jak zrobic serwer non steam jak zrobic serwer na tibii jak zrobic serwer cs jak zrestartowac serwer cs jak zresetowac rank na serwerze jak zmienić protokoł serwera cs jak zmienić protocol serwery z 47 na 48 jak zmienić nazwę serwera cs 1.6 jak zmienić nazwę serwera jak zmienić hasło na serwerze cs jak zmienić hasło do serwera cs jak zmienic nazwe serwera przez ftp jak zmienic nazwe serwera cs jak zmienic nazwe serwera jak zbindowac na serwerze pokemod jak założyć swój serwer w cs lokalny jak założyć serwer non steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam