Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Nabór na Adminów na moje forum o Cs!

Popularne słowa kluczowe: Counter Strike, CS, Non Steam, AMXX, Boty, Mapy, CS 1.6

Nabór na Adminów na moje forum o Cs!

stare
konradixxx is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do konradixxx  

!! UWAGA !!

Chciałbym ogłosić nabór na administratorów mojego forum poświęconemu Counter Strike!

Nasze foru posiada wykupioną domenę .pl, pracujemy także ostatnio intensywnie nad wypozycjonowaniem Naszej strony. Potrzebujemy jednak kilku ambitnych i rozsądnych adminów i moderatorów, którzy będą udzielać się w życiu forum, odpowiadając na pytania, pisząc poradniki itd. Oczekujemy, że osoba taka misu mieć oczywiście pojęcie o tej grze i o problemach z nią związanych, oraz również znać się na serwerach, ich stawianiu, konfiguracji itd. Wiek, minimum 15 lat.

Jeśli jesteś zainteresowany, proszę o kontakt pod gg:
7020490 lub 9902673

Zapraszamy wszystkich zainteresowanych współracą!
Ekipa cs-world.pl

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
zombie mod cscenter zombie mod cs 1.6 cs center serwery do cs 1.6 cs center serwery cs 1.6 gamecenter serwer cs center server cs center kolory con_color kanal ts cscenter gamecenter.pl gamecenter domyślny con_color" cscenter.pl zombie mod cscenter forum zombi mod cs con_color cs center zombie steam cs center zombi mod cs center servery cs center ffa cs center cs 1.6 cs center counter-strike color say con_color catalyst control center 8.10 ati catalyst center opengl jakosc anime center adminchatcolors colored_flashbangs szary colored flashbangs center strike1.6 najpopularniejsza gra online uwaga mmorpg

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam