Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Jak zrobić by dźwięki się ściągały?

stare
Dark Eldo is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do Dark Eldo  

Sluchaj,one sie sciagaja ale tylko na mapce de dust 2 bo tylko tam je dopisales.Ale jak raz sie je sciagnie to nie rzeba 2 raz :P

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
komp mi sie wylacza jak gram w cs tylko ściągnij dzwonki tylko na komputer zbanowalem sie jak sie odbanowac cs zaproszenie na strone o csie zainstalowalem sterowniki i wylacza mi sie gra podczas grania wyszukiwanie tylko sewery non steam wlasna strona na jak strone trzeba wejsc by znaleźć program do zrobienia wlasnej strony www wh do cs tylko wh tdo tylko dla orlow szybsze poruszanie sie (kucanie) ale jak? speed hack do cs 1.6 tylko serwery do csa tylko aim maps serwery do cs 1.6 tylko hs serwery counter strike tylko na headshot serwery tylko surf do cs 1.6 serwery tylko non steam roundsound tylko 1 piosenka problem z rankiem sa tylko 2 osoby w ranku podbot serwer mam tylko 3 boty mikrofon tylko reaguje co slyszy ze sluchawek mikro mi tylko w cs nie chodzi mam glos na youtube tylko w sluchawkach koniec z plikami tylko mp3 kawały o jasiu i nie tylko mp3 download jak zrobić demko i wstawić na strone w csie jak zrobic strone o csie na yoyo.pl jak zalogowac sie na strone z total commandera jak polaczyc sie do stworzonego serwera team speak jak obslugiwac sie rconem jak grać w sieci z botami

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam