Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Problem z adminem do amx

Re: Problem z adminem do amx

stare
szukam bana is Offline
Super Moderator

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

Cytat:
Napisał carbolymer
mój /cstrike/addons/amxmodx/configs/users.ini:
Kod:
"moj nick" "moje haslo" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"
Co jest źle?
spróbuj zamiast samego "a" dać "ab" (tak coś mi się zdaje) - głowy nie dam uciąć, bo się za mało na tym znam :P

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
w celu utworzenia admina, wchodzimy do: addons/amxmodx/configs i edytujemy plik users.ini couldn't exec addons/amxmodx/configs/uwc3/uwc3.cfg addons\amxmodx\configs\clcmds.ini addonsamxmodxconfigsplugins.ini addons/amxmodx/configs/configs.ini addons/amxmodx/configs linux addons/amxmodx/dlls/ csdm host_error: couldn`t get dll api from .\cstrike\addons\metamod\dlls\metamod.dll! gotowy addons cstrike 1.6 czyste addons amxmodx core.ini amxx_pluginsdir addons/amxmodx/plugins amxx_modulesdir addons/amxmodx/modules amxx_vault addons/amxmodx/data/vault.ini cstrike_all_dead amxmodx cstrike zombie mod amxmodx amxmodx 1.8.1.3 addons addons amxmodx 1.8.1.3 zombie mod infect|cstrike zombie mod cs code zombie mod amxmodx zniknela ikona cstrike znaki unicode do cs znaki unicode zmiana jezyka amxmodx zmiana czcionki w bbcode zm_hunt6 code zdjecia cstrike zboty na serwerze amxmodx zboty + amxmodx cs 1.6 gotowiec zbiór pluginów na amxmodx zapraszam na moj serwer hamachi zapomniałem hasła do mojego konta na steamie screensaver desktop fondo build personal converter Serwery CS 1.6 non-steam non steam counter strike 1.6