Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Server pack 0.9 by fortitudo oczywiście na Linux-a

stare
baju is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do baju  

WszysTko Ok Ale Tak o :PP

Ktory plugin odpowiada za to ze jak zginiesz to pokazuje przeciwnika tymi liniami
No i Dlaczego Muzyczki mi po wygranej rundzie nie dzialają?
Chodzi o te Jebac policje
Bo Dziabną mnie itp to dzialaja ale winsy nie

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
gry mmo przez przegladarke takie jak xblaster gry internetowe takie jak gladiatus ,plemiona co zrobić jak wyskakuje mi taki blad w_loadwadfile : couldn't load gfx.wad jaka to jest mapa ze male ludziki jak zrobić żeby jak zmienić nicka mam admina zeby dalej go miec cs 1.6 jak zrobić pluginy jak zrobic stale ip jak zrobic plugin cs jak znaleźć sponsora do klanu cs 1.6 jak znaleźć sponsora jak znaleść sponsora na serwer cs jak znalezc sponsora cs jak znalesc sponsora servera jak włączyć pluginy na serwerze jak wlaczyc pluginy jak wgrywać pluginy jak wgrywac pluginy na serwer jak wgrywac pluginy jak wgrac pluginy przez total commander jak wgrac pluginy na serwer jak wejsc na serwer na ktorym mam bana w cs 1.6 jak ustawic wh tak jak jest na poczatku jak skakać daleko w cs jak napisać zażalenie jak napisac zazalenie jak dodać pluginy do serwera hlds jak dodać pluginy do cs jak dodać pluginy do amx jak dodać pluginy jak dodać plugin bullet damage

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam