Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

PGS Gui v1.3 by BONKU & Oui

stare
waldieksk is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

mam male pytanko

jak zrobic aby nie zmieniac wygladu okien ale zebym mial zmiane borni od razu po nacisnieciu 3, 1 itp bo nie mam pojecia

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
sprawdzanie czy mam stale ip czy zmienne co mam zrobic jak pisze invalid cd-key? mam steam ale nie mam płytki mam pytanie, jak zmienic nazwe gracza w plemionach?? mam neo ale nie moge zrobić serva non steam jak napisać zażalenie jak napisac zażalenie jak zrobic stale ip jak zrobic spolszczenie amx jak zrobic server do cs na stale jak zrobic czat na stronie wlasne hltv jak zrobic cs wh jak zrobic w jakim programie zrobic animacje ustawienie stalego ip team speak jak zrobic channel strony z filmami do sciagniecia strona klanowa malego teamu przekierowanie portów jakie ip poradnik jak zrobic server na cs poprawianie jakości filmów z youtube komendy do cs jak zmniejszyć celownik hl2.exe nie znaleziono punktu wejscia cs:s ns graffiti jak zrobic szablon film z kamery zajmuje duzo miejsca jak go zmniejszyc dlaczego w counter strike 1.6 nie mam bomby? czemu mam lagi?nic nie sciagam cs: jak zmniejszyć fps-y cs male podskoki cs jak wylaczyc okienko