Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Instalacja AMX-a oraz AMXX [Dla zielonych] !

stare
chester198901 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Cytat:
Szukamy linii, która wygląda tak: gamedll "dlls\mp.dll". Aby nasz metamod zaczął działać musimy zmienić ją na gamedll gamedll "addons\metamod\dlls\metamod.dll". Zapisujemy zmiany i zamykamy plik.

Po uruchomieniu servera powinniśmy zobaczyć w konsoli, że metamod uruchamia się z serwerem. Teraz przechodzimy do instalacji AMX'a.
Słuchaj co pisze takiego w konsoli, ze mam niby wiedziec ze mój metamod chodzi???
Po drugie wrzucam sobie zawsze na serwer boty, a tam gdzie wczesniej bylo gamedll "dlls\mp.dll wedlug ciebie ja mialem co innego...gamedll "dlls\zbotcz.dll. Teraz jak zmieniam koncówke na metamod to automatycznie nie moge wrzucac botów. Jest jakis sposób zeby na moim serwerze chodzily i boty i metamod???

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
śmieszne profile na nk naszej klasie youtube kontakt e mail valve hammer edition jak zrobić aby postacie wisiały w powietrzu? tictak terrorist takedown 2 spolszczenie do terrorist takedown 2 sterowniki gigabyte za free sterowniki gigabyte ga-m61sme-s2 sterowniki gigabyte steam kontakt valve spolszczenie do terrorist takedown 2 serwery steam są zbyt zajęte aby zająć się twoją sprawą serwery cs 1.6 grudziadz szukamy adminow program do tworzenia taktyk w cs program do tworzenia taktyk cs program do taktyk counter strike program do taktyk counter program do taktyk pokemod cs jak uzyc ataku nsport kontakt najlepsze taktyki football manager 2008 najlepsze taktyki fm 2008 najlepsze taktyki do menagera najlepsze taktyki do football manager 2008 najlepsze taktyki w fm 2008 najlepsza taktyka fm mym kontakt z nimi model celownika do usp taki jak do m4 mialo byc tak pieknie download manager taktyki najlepsze mam zmienne ip serwera jak zrobić zeby bylo takie same cs 1.6 non steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam