Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

INSTALACJA CSS NON STEAM + SERVERY

stare
luksorpl is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Nie wiem wlasnie ;/ ja tez nie moge

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
protocols nie moge wejsc do cs problem nie moge wlaczyc steama photoshop cs3 extended nie moge aktywowac mam steama i nie moge grac na non steamie' dlaczego nie moge pisać w csie czemu nie moge polaczyc sie z żadnym serwerem w cs czemu nie moge grac na zadnym serwerze w cs css_full_v25 nie moge wejsc na serwer cs- mam adma a pokazuje mi sie ze nie moge wejść na ten server cs czemu nie moge wejsc w server cs nie moge dodac serwera do favorites cs nie moge dodac do favorite cs 1.6 nie moge polaczyc sie z serwerem co jest ze steam nie moge wejsc na zaden server protocol 47 niemoge dodac serwera cs nie wiem jaka mam zintegrowana karta graficzna nie moge zmienic spray w cs 1.6 nie moge zmienic interp nie moge zainstalowac ygoow nie moge wejsc na serwer w cs source nie moge wejsc na serwer cs nie moge wejsc na server cs nie moge wejsc na non steam nie moge wejsc na hltv nie moge sie polaczyc z internetem przez steam nie moge pisac w csie nie moge odbanowac nie moge dolaczyc sie do serwera cs nie moge dodać admina amx śmieszne zaproszenie na urodziny

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam