Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

small celownik

small celownik

stare
NIKE_SHOX is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

elo mam problem co wpisac w konsole by caly czas miec maly celownik nawet gdy podskoczymy lub biegniemy bo mialem tak ustawione i robilem reinstal a teraz nie wiem co wpisac bo wtedy mi kumpel robil prosze o pomoc

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
caly czas maly celownik maly celownik w cs 1.6 podczas strzelania zmiana koloru celownika podczas strzelania skrypt na maly celownik w cs 1.6 nie ruszajacy sie celownik podczas biegania cs nie mam celownika w cs nie mam celownika w awp komendy na maly celownik do cs komenda na maly celownik*cs 1.6 komenda na maly celownik w csie komenda na maly celownik w cs komenda na maly celownik do cs komenda na maly celownik cs 1.6 komenda na maly celownik cs komenda na maly celownik komenda maly celownik cs jaki miec najlepiej celownik w cs jaka komenda na maly celownik w cs 1.6 jak zrobić w cs'1.6 zeby miec mniejszy celownik jak zrobic aby celownik byl maly cs 1.6 jak zrobic maly celownik w cs 1.6 jak zrobic maly celownik w cs jak zrobic maly celownik w counter strike jak zrobic maly celownik cs jak zrobic maly celownik cs podczas strzelanie celownik sie nie ruszają cs komenda na celownik maly cs problem z celownikiem cs 1.6 komendy na maly celownik cs 1.6 komeda na maly celownik i kolor

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam