Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Serv działał i już nie działa :/ Pomocy ..

Serv działał i już nie działa :/ Pomocy ..

stare
m4tT! is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam ... Jestem nowym użytkownikiem tego forum więc proszę o wyrozumiałośc :P
Hmm... Mam liveboxa i robiłem serva z poradnika, który jest na głównej stronie wiaderko.com..
Chodzi o to, że server działał bez zarzutu ... wgrałem amxx mod dla leniwych wszystko działało poprawnie .... i serv działał z 2 albo nawet 3 miesiące .... i upadł ... wgrałem sobie w tym czasie cs source ale niewiem czy to wina tego ... Poprostu dam kumplowi zewenętrzne ip i niewynajduje serva ... a jak ja sobie wejde z wewnętrznego ip to wszystko działa ale niemoge grac z kumplami :/ ... Więc tu moja prośba ... Niewiecie co może przypadkiem byc nie tak ?? Przypominam serv na livebox i wcześniej działał :/ Pomocy ...

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
forum poświęcone ygoow świat według andrzeja itp... świadomy sen forum śmieszny film youtube forum śmieszne rangi na forum śmieszne filmy free.... śmieszne filmy forum śmieszne filmiki forum śmieszne dzwonki na telefon forum śmieszne dzwonki na sms forum śmieszne bannery na forum śmieszne avatary na forum ściągnąć grę za damo forum ściąganie z bitcometa forum łączenie z serwerem... nie dziala zrób własne forum zrub forum zrobić forum php zrob za darmo forum zrob wlasne forum zrob sam szablon na forum zostane grafikiem klanowym zombie mod-forum zombi serwery do cs-a forum zombi serwer forum zmien ip przy zmiennym forum zmiana stylu na forum załóż forum internetowe załóż forum założyć klan i do tego strone

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam