Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Początki :) proszę o pomoc.

Początki :) proszę o pomoc.

stare
xXuRXx is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam wszystkich, w tym temacie chałbym sie dowiedziec kilku istotnych rzeczy na temat CS:S. A mianowicie, pobralem ostatnio tą grę i chałbym grac on-line, ns, ale nie mam pojecia jakie patchy musze zaistalowac i z kad je pobrac :), a wiec prosze o podanie linków do tych wszystkich patchów. Licze na wasza pomoc.
Obiecuje "Pomógł"

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
program do zmiany głosu w czasie rzeczywistym olek 17lat: mój problem polega natym ze po nocach sni mi sie ze uprawiam seks ze swoim mlodszym bratem. sen ten powtarza sie dosyc czest czy to oznacza ze jestem gejem?? myszka zacina sie kilku minutach jak sie pisze do wszystkich w cs świecące sie obrazki świadomy sen budze sie śmieszne zdjecia na naszej klasie śmieszne rozmowy o jasiu lub z jasiem śmieszne profile na nk naszej klasie śmieszne profile na naszej-klasie śmieszne opisy na naszej klasie śmieszne nazwy sieci śmieszne fotki na naszej klasie śmieszne opisy na naszej klasie ściągnij rzeczy do the sims 2 ściąganie z odsiebie łamanie hasła na naszej klasie łamanie haseł w naszej klasie łamanie haseł na naszej klasie ładna grafika w csie zwody w pesie 2009 zombie plague dodawanie nowych rzeczy zmniejszyc ping w csie zmniejszenie celownika w csie zmienia mi sie nazwa serwera counter strike zmiana skina w windowsie zmiana reki z bronia w csie zmiana reki w csie zmiana gravity w csie zmiana broni w csie w prawej ręce

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam