Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Problem ze steam !!!

stare
orzolek1989 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do orzolek1989  

Taki czarny sposób bo ja ma zainstalowanego to ci nie powiem, ale chyba jak masz kogoś w znajomych kto gra w cs 1.6 w tej chwili to klikasz prawym i bierzesz uruchom grę:) a że jej nie masz to powinna ci się zacząć ściągać:) i później w zakładce moje gry sobie ją zainstalujesz:)

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
jak napisać zażalenie jak napisac zażalenie problem z odpaleniem counter strike source wyskakuje mi blad hl 2 problem z odpaleniem counter strike source mam zmienne ip serwera jak zrobić zeby bylo takie same cs 1.6 non steam mam steam ale nie mam płytki logowanie się jako admin w amxmod hl2.exe nie znaleziono punktu wejscia cs:s ns cs: jak zmniejszyć fps-y cs uzależnienie cs uzaleznienie cs jak wskoczyć na skrzynie cs jak sie daleko skacze cs 1.6 "w tej chwili gra jest niedostępna spróbuj za jakis czas" counter strike source nie znaleziono punktu d3d9.dll. nie znaleziono punktu wejścia d3dperf_setoptions w bibliotece d3d9.dll counter strike source nie znaleziono punktu wejscia procedury stalker nie chce znaleźć serwery na cs jaki wpisać link aby sprawdzić połączenie internetowe jaki najmniejszy celownik cs jaka jest komenda na pingowanie jak zrobić we własnym serwerze cs muzyke pod koniec rundy jak zrobić mniejszy ping jak zrobić głosowanie w grze counter-strike 1.6 jak zrobic stale ip do neostrady jak zrobic glosowanie na serwerze w cs 1.6 jak zrobic czat na stronie jak zrobic takie cos jak plemiona jak znaleźć sponsora jak znaleźć serwer cs 1.6 non steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam