Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Pojedynczy post dla tematu:

Serwery których nie polecam...

stare
djmichu is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Drogi autorze tematu,

Osobiście chciałbym nie zgodzić się z większością Twoich argumentów. A że w tym kraju jest coś takiego jak wolność słowa, pozwolę sobie dodać swoje trzy grosze.

Po pierwsze kolega, o którym wspominasz został jednogłośnie pozbawiony funkcji administratora. Nie wiem czemu, neutral. Wiem za to co robił potem. Zaspamował całe forum i abusując własną pozycję poprzyklejał we

wszystkich działach reklamy.
Zostały usunięte i z tego powodu stracił również funkcję moderatora na forum. Administratorzy znowu zaczęli rozmawiać na ten temat. Tutaj warto dodać, że afirmować sobie, że "administratorzy są 13-to latkami" może każdy. Ale

co każdy cholera może wiedzieć? Mogę zapewnić - administratorem takim była jedna osoba. Poziom trzymała. Co prawda administratora też straciła, ale to już inna sprawa.
Teraz trochę o czitach. A gdzie ich nie ma? Niestety poza nimi są również gracze grający na ns dość dobrze. I każdy administrator dowolnego serwera mi to powie - ci bardziej wyrafinowani są praktycznie niewykrywalni. Jedynie po zachowaniu takowego można wywnioskować czy czitem jest - czy nie jest.
Brak zainteresowania ze strony head adminów - tak. Brak, bo po zaspamowaniu forum nie da się kompletnie nic wyczytać. Poza tym sesje, egaminy, praca - wszystko składa się na cały dzień. Wszyscy studenci, uczniowie także przyznają mi rację. Wejść na serwer nie ma kiedy. Nie wiem jak wy, ja mam real. Oni na pewno także.
Teraz zacytuję "nowi admini,ktorzy pracuja dla serwerów,na forum oraz serwerze są banowani za forum,po dwóch tygodniach ". A skąd tak dokładne dane? N, przecież kolejny argument, niewiadomo jak durny musi być.
Tyle z mojej strony, co do posta seby - Ty też masz własny serwer. Nic do niego nie mam. Mógłbyś nie wypowiadać się na temat obecnej sytuacji skoro Cię tam nigdy nie widziałem?
"Seba a co do Twojego servera też nie zachwyca. Wchodzisz, godzina 1 w nocy a tu na długiej cheaty sobie wyscigi na speedhacku robia wiec nastepnym razem zastanów sie co piszesz."
Wszystko. Wszelka polemika mile widziana.
Pozdrawiam.

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam