Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Tnie sie

Tnie sie

stare
Wujoss is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do Wujoss  

Mam taki problem gram gram normlanie wysztko jest nagle gra zaczyna tak mocno scinac na pare sek i normalnie bug pojawia sie raz na plansze albo 10 razy na plansze nei wiem co ztym zrobic czy to moze byc zwiazane z modem bf2 ?? moj komp to ati radeon 9550 semrpon 2600+ 512mb wiec to nie prez sprzet !!

Z gory thx za pomoc :D

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
tekstura nie jest zainkludowana do programu strony z programami na komorke w300i strony z programami do przeróbki programy do tworzenia taktyk klanowych program do tworzenia taktyk cs program do tworzenia taktyk program do robienia taktyk cs program do robienia taktyk program do taktyk cs 1.6 program do taktyk cs program do taktyk jaki program potrzebny jest do instalowania gry? jaki mam głos ? program jaki jest najlepszy program do robienia loga jaki jest dobry program do zmniejszania zdjec?? cs program do taktyki cs program do taktyk taktyki cs program taktyki counter strike program gram z botami i mam pinga śmieszny program do zdjęć śmieszne programy na telefon śmieszne programy do przerabiania zdjęć śmieszne programy do pobrania śmieszne programy graficzne śmieszne programy ściągnij program picasso ściągnij program który przetłumacza z polskiego na angielski ściągnij program foto skype ściągnij program do ściąganie filmów z internetu

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam