Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

CS cd-key

stare
kamcio_22 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

A czy mogę ściągnąć tylko patcha 23 mam v21 i po prostu do aktualizuje

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
nie mogę włączyć gry nie mogę włączyć cs nie mogę się połączyć ze steamem nie mogę się połączyć ze steam nie mogę się połączyć z serwerem cs nie mogę się połączyć na serwer w cs nie mogę się połączyć cs nie mogę się polączyć z serwerem counter-strike source nie mogę połączyć się ze steam nie mogę połączyć się z serwerem cs nie mogę połączyć się do serwera w cs jakie mam ip zmienne czy stale jakie mam ip zew czy wew jakie mam ip stale czy zmienne jak zobaczyć jakie mam ip jak zobaczyc jakie mam zew ip? jak sprawdzić czy mam zmienne ip jak sprawdzić czy mam zewnętrzny ip jak sprawdzić czy mam zewnętrzne ip jak sprawdzić czy mam wewnętrzne ip jak sprawdzić czy mam stałe ip jak sprawdzic czy mam zmienne ip? jak sprawdzic czy mam zmienne ip jak sprawdzic czy mam zewnetrzny adres ip jak sprawdzic czy mam zewnetrzne ip counter strike ustawić config cfg tylko do odczytu interp counter strike ustawić config cfg tylko do odczytu mam problem z zainstalowaniem patcha v23 czy jak mam oryginalnego cs moge grac no steam czy mam zmienne ip screensaver desktop fondo build personal converter Serwery CS 1.6 non-steam non steam counter strike 1.6