Messer, wchodze jeszcze w wakacje, na któregoś pl tomka - mniejsza z tym na ktorego, bo juz nie pamietam. Wchodze z nickiem jaki mam pod avatarem - a tam co? Szanowny pan moskito wyzywa mnie od kurw i dostalem bana perma, no ok. Poszedlem sobie na drugi serwer, nastepnego dnia juz - i co? oczywiscie zostalem powyzywany przez szanownego zippo i ban oczywiscie dany. I co, moze ja "wojne" zaczelem?
Jedynymi ogarnietymi adminami tam jest savage i sisco. Reszta to dzieci (i nie wnikam w ich wiek, tylko w zachowanie) ktore majac admina mysla ze moga wszystko.
Pozniej pan head admin - nick juz porzypadkowy, wpadlem an serwer z kumplem... i sie kumpel zapytal cos mnei na chacie (wypisujac moje imie i costam z wiaderkiem bodajze) wyzwal mnie na micu od cweli chuji i skurywsynow, oraz na koniec ban - jedyne co moge powiedziec to pozdro i pocwiczcie.
Pewnie zaprzeczysz calej sprawie, ale taa... bo ja jestem 5 letnie dziecko majace wymaigowanych przyjaciol, i sie "uwzielem" od tak? Pomysl co piszesz. A poza tym skad wiesz co robia inni admini?
sorry za brak pl i bledy ale pisalem na szybko + alta w klawie nie mam
[
Dodano: Sro 20 Lut, 2008 ]
Poza tym ogarnijcie co pisza u was gracze -
Cytat:
|
[Wczoraj 20:37] qB: messer robi nowego amx :) przyciągne znow wiele graczy :) mody przyciągają graczy , bo na tomku sa najlepsze mody a nie jakies puchatki wiaderko to sa sorki "kupy"
|
bo za takim czyms napewno nie dojdziemy do ugody.