Witam.
(... padl prad w bloku jak pisalem posta...)
Otoz chcialbym otrzymac slota na HJ.
Szukalem na stronie wiaderka informacji o wykupie slota ale nie znalazlem. Dopiero znalazlem na forum i do tego nie za pieniadze Oo.
Jak zauwazylem to bardzo czesto nie ma slota - klikanie przez pol godziny zeby sie wbic dobija.
Ciezko powiedziec kiedy zaczalem grac, troche gralem w 1.5 - zrywalem sie ze szkoly zeby grac w cafe. W miedzyczasie gralem ze znajomymi w roznych miejscach, u siebie na kompie jak zebralo sie ekipe.Tez w szkole gram srednio 2x w tygodniu. Ostatnio gram od pazdziernika chyba. Ogolnie bardzo ciezko powiedziec ile gram w csa.
Dziennie tez gram od czasu do czasu, jak mam czas to albo ogladam anime, gram w csa albo wychodze.
Co do samej gry... Ciezko jest powiedziec jak sie gra - dobrze czy zle. Wiem gdzie biec jak jestem w tt i co robic jak jestem w ct :]
Jezeli chodzi o artykuly to ciezko jest pisac o csie skoro juz na wiaderku jest wszystko napisane :) A jesli czegos nie ma to na google jest. Takze jest mi ciezko pisac o grze od strony technicznej ze wzgledu na to iz nie znam sie na niej tak dobrze. Moge za to maznac jakis artykul o Ragnaroku :P bo na tym sie znam.
(
http://kdr.net.pl/forum/index.php?topic=9745.0 art o Ragnaroku ktory napisalem, 30730 odwiedzen)
Podsumowujac:
Nick : |TSTN| sim
Staz : Ponad 5 miesiecy
Mikrofon : Mam
Artykoly : Brak
Steam : Brak
PS. Co do Steama to dziwna historia... kupilem jakis czas temu csa w empiku i mialem steama na
CSS i H2... :< dalem sobie spokoj.
Mam nadzieje ze moja prosba zostanie pozytywnie rozpatrzona :)
Pozdrawiam, sim