Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Neo ownage

stare
Morti is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do Morti  

Cytat:
Szkoda, że już nie gra jak kiedyś... Tylko płakać.. Widzicie szwedzkie SK ciągle uzyskuje najwyższe wyniki szkoda nasz ex. PGS nie..
MYM] to już co innego ,nie jest to nasz wspaniały Polski PGS ((((
Ja rozmawiałem z organizatorem turniejów LAN ,on mi powiedział ,że SK.Gaming przed turniejami instaluje jakiś program na No-Recoila,nie wiem czy to prawda.Ale on jest oficjalnym organizatorem,na ESL'u nawet ma profil.

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
xpango.com jak grac spolszczenie by igras programy zmniejszajace ping programy do ściąganie torrentów programy do zmniejszania pingu w cs programy do zmniejszania pingu program zmniejszający pingi program zmniejszający ping w cs program zmniejszający ping program zmniejszajacy ping program zmniejsza ping program do ściąganie z torrentów program do ściąganie torrentów program do zmniejszenia pingu w cs 1.6 program do zmniejszenia pingu w cs program do zmniejszenia pingu program do zmniejszania pingów w cs program do zmniejszania pingu w cs 1.6 program do zmniejszania pingu w cs program do zmniejszania pingu program do zmniejszania pingow w cs program do zmniejszania pingow program do zmniejszania ping plugin na wypadanie granatów najtrudniejsza gra na świecie najtrudniejsza gra na swiecie najtrudniejsza gra na jakich serwerach gra neo na jakich serwerach gra mym komenda na odbanowanie gracza screensaver desktop fondo build personal converter Serwery CS 1.6 non-steam non steam counter strike 1.6