Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Counter Strike CZ

stare
seba is Online
Super Moderator

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do seba  

działa

Wiesz że kocham jarać ;) ? Kliknij na i pozwól mi zapalić. Mój nick steam: pawelmroz
Go 84.38.95.197:27020 and play prO!

Nie pomagam na PW! Za każde pytanie dostaniesz warna.

Serwery CS - Zapraszam.

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
ściagnać cs-a tak aby działał ? zombie mod działający zombie master nie działa zintegrowana karta dżwiękowa alc888 nie działa zintegrowana karta dzwiękowa vista czy mikrofon będzie działał zbot nie działa cs 1.6 zbot nie działa zasada działania hud zapisem pluginy na kampno ale działa?? zakończ działanie wszystkich narzędzi dyskowych i innych programów zainstalowałem patch v23 i mi cs nie działa zainstalowałem amx moda i nie działają mi boty zadne serwery w cs nie działaja za szybko działająca gra z-bot nie chce mi działać ygoow+działający ygoow program przestał działać ygoow no działa ygoow nie działa forum ygoow nie działa blad aplikacji co zrobic ygoow nie działa blad aplikacji ygoow nie działa xfire nie działa w cs 1.6 xfire nie działa xbox 360 działał forum własny tag nie działa własne logo w cs działa bez steama? wszystkie działające odcinki świat według kiepskich wmp vista nie działa wyskakuje bład windows xp mikrofon nie chce działać

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam