Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

szukam chetnych osob do zalozenia wlasnego klanu <cs1.6 n

szukam chetnych osob do zalozenia wlasnego klanu <cs1.6 n

stare
meter is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do meter  

szukam graczy ktorzy byli by chetni do zalozenia wspolnego klanu
nazwa do uzgodnienia.mam zamiar wykupic serv <na wspole oczywiscie>
dobrze by bylo zeby ktos mogl stawiac chodzace serv zeby na poczatek mozna bylo pograc i zgrac sie jako team <moje serv nie chodza> :cry:

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
cs szukamy graczy do klanu szukamy graczy do klanu cs 1.6 szukamy graczy do klanu cs szukam graczy do klanu steam szukam graczy do klanu ns szukam graczy do klanu non steam szukam graczy do klanu cs 1.6 bez placenia skladek szukam graczy do klanu cs 1.6 warcraft szukam klanu szuka graczy no steam do klanu szuka graczy do klanu cs 1.6 przyjmuje graczy do klanu cs 1.6 pcx szukam klanu najlepsza nazwa klanu mam 14 lat szukam klanu steam mam 13 lat i szukam klanu steam lineage 2 szukam strony ze znaczkami dla klanu klany cs szukamy graczy klany cs 1.6 szukam graczy zero placenia klany cs 1.6 szukam graczy klan szuka graczy do klanu cs klan szuka graczy do klanu klan cs1. 6 szukam klanu klan cs szukamy graczy klan cs 1.6 szukamy graczy jaks przykładowa nazwa klanu jakie mogą być nazwa klanu jaka najlepsza nazwa dla klanu jaka może być nazwa dla klanu jaka moze byc fajna nazwa klanu

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam