Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Czity nagrywanie

Czity nagrywanie

stare
qurier92 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

hej mowicie zeby nagrywac czity to sie z nimi rozprawicie czy cos tam ale powiedzcie mi jak sie to nagrywa??

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
nie wczytuje mi sie lista serwerow w cs 16 non setam czy da sie gran w counter-strike 1.6 z botami zbanowalem sie jak sie odbanowac cs zainstalowalem sterowniki i wylacza mi sie gra podczas grania xfire nie laczy sie www.costam cs.pl szybsze poruszanie sie (kucanie) ale jak? steam nie łączy sie steam mi sie nie chce wlaczyc steam aktualizacje nie da sie polaczyc z serwem steam sie nie łączy program do zmiany głosu w czasie rzeczywistym niechce mi sie wlaczyc cs 1.6 nie można połączyć się z siecią steam nie moze mi sie cs wlaczyc nie mogę połączyć sie z żadnym serwerem cs nie moge polaczyc sie z serwerem cs na steamie blad 47 nie moge dolaczyc sie do serwera cs nie moge sie połączyc z serwerem w cs 1.6 nie moge sie polaczyc z serwerem nie moge sie polaczyc z internetem przez steam nie chce wlaczyc sie cs nie chce mi sie wlaczyc mikrofon w grze cs 1.6 nie chce sie połączyć z serverem w cs nie chce sie połączyć cs mam server samp ale zmienia mi sie ip komputer dziala ale sie przycina komp mi sie wyłącza zawiesza i nie chce sie wlaczyc włączyć co sie dzieje? komendy do cs zeby celownik sie nie rozszerzał' komenda na celownik zeby sie nie ruszają

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam