Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

aim_map

aim_map

stare
Marcinhoo is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Otóż mam taki problem ze jak jest na servie jest zmieniona mapa na aim_map to wywal mnie to windows i nie moge wbic na server dopoko nie skonczy sie tak przekleta mapa :|
Dlaczego tak sie dzieje ?
Robilem nawet ze usuwalem mape i na nowo pobieralem ja ale to nic nie daje ...:/

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
problem z mapami w cs jaki interp jest najlepszy jaki jest najlepszy patch do cs 1.6 jaki jest najlepszy patch do cs jaki jest najlepszy interp jaka jest komenda na odbanowanie jak zarejestrowac sie na pipni.cz jak sie zarejestrowac na pipni.cz zarejestruj się na tibi zarejestrowany fraps ygoow rejestracja własna mapa cs wszystko o mapach wiedźmin klucz rejestracyjny wiedzmin klucz rejestracyjny webspell rejestracja w tej chwili gra jest niedostępna vhe pierwsza mapa triki na mapach cs tibia zarejestruj się steam rejestracja rejestracja ygoow rejestracja steam rejestracja na pipni.cz przerobiona mapa evolution net_sendpacket error:wsaeintr+co to jest moja mapa klucz rejestracyjny wiedźmin klucz rejestracyjny do wiedźmina fraps wersja zarejestrowana screensaver desktop fondo build personal converter Serwery CS 1.6 non-steam non steam counter strike 1.6