Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

aim_map

stare
Marcinhoo is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

nawet jesli to by pomoglo to bym tego nie zrobil ;/
nie oplaca mi sie dla 1 mapki ale dzieki

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
nikt nie moze podlaczyc sie pod moj server cs zmniejszenie pingu w csie zawieszanie sie kompa podczas gry zawieszanie sie gier tanie myszki dla graczy tnie mi sie myszka na steam tnie mi sie cs szybkie pobieranie z sieci steam sie tnie steam nie chce sie wlaczyc steam nie chce sie polaczyc program do zmniejszania pingu w csie myszka mi sie tnie co robić myszka sie tnie mikrofon nie działa w csie gry nie dla dzieci cs mi sie tnie cs sie tnie cs sie nie włącza cs sie nie wyłącza cs sie nie wlacza cs sie nie uruchamia cs niechce sie wlaczyc cs nie chce sie wlaczyc cs nie chce sie uruchomic cs 1.6 tnie sie cs 1.6 nie chce sie wlaczyc celownik sie nie rusza celownik sie nie powieksza dlaczego luq usunal mnie screensaver desktop fondo build personal converter Serwery CS 1.6 non-steam non steam counter strike 1.6