Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

błąd

błąd

stare
K@MI|_, is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Ej witam cs mi nie działa odpalam go i nawet nie chce wejśc .

Patch v.23

Reinstal 3x

CO JEST ???????????

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
ventrilo nie działa realtek alc883 mikrofon nie działa problem z movie maker nie chce sie uruchomic na serwerze nie działa mikrofon co zrobić mój mikrofon nie działa mikrofon w windows vista nie działa mikrofon nie działa w cs w viscie internet osiedlowy i tibia nie działa hamachi serwery cs nie działa hamachi nie chce sie zalogowac na serwerze dlaczego cs mi nie działa czemu pluginy amx nie działają? cs patch pisanie na chacie cs nie działa spray niedziałający rank nie znaleziono punktu wejścia d3dperf_setoptions w bibliotece d3d9.dll counter strike source nie wszystkie serwery mi działają cs 1.6 nie działa sxe nie działa setinfo _pw nie działa scroll nie działa pipni cz :( nie działa opengl nie działa mikrofon w xp nie działa mikrofon cs 1.6 nie działa mikrofon nie działa mi hasło serva nie działa komenda setinfo _pw nie chce znaleźć serwery na cs nie chce mi sie interp zmienic ściągnij program zmniejszający zdjęcia