Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

LAGI!!!!

stare
P@kito is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Ja mój server robiłem na 6 osób i nie miałem lagów na Neo 512 kbps. Ustawiałem piorytet na "wysoki" i wszystko gra, a z pingem sobie radziłem w ten sposób, że dawłem "kick" kto miał duży ping :mrgreen:

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
tanie servery gier tanie servery cs tanie servery stawianie servera cs jak zmniejszyć ping w neostradzie dodawanie map na server banowanie neostrady cs banowanie neostrady server niezgody ściąganie rapidshare ściąganie piosenek z youtube ściąganie gier za free ściąganie gier ściąganie filmów za darmo ściaganie torrentów zwiększenie ilości fps zwiększenie fps w cs zwiększenie fps cs zwiększenie fps zwiększanie fps zwiekszenie fps w cs 1.6 zwiekszenie fps w cs zwiekszenie fps cs 1.6 zwiekszenie fps cs zwiekszenie fps zwiekszanie fps zombie mod cs server zombie mod servers zombie mod server cs zombie mod server screensaver desktop fondo build personal converter Serwery CS 1.6 non-steam non steam counter strike 1.6