Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Poradnik do porgramu Sony Vegas 8 Pro :) Cz. 1

stare
Kolorszczak is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do Kolorszczak  

Elo

Mam problem z vegasem.... otoz wycielem sobie urywki z demka w frapsie.. chce je obrobic w vegasie i gdy chce je wrzucic do filmu, zn staram sie to moje staranie nie za bardzo "obchodza ten program"... Tzn jednym slowem nie chca sie otworzyc:P I na dole jest napisane:

Video: Stream attributes could not be determined.

za pomoc prawdopodbnie dam pomogl x]

:...: Favorite Signature :...:

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
niemam celownika w awp nie mam kropki w celowniku cs nie mam celownika w zoomie cs 1.6 nie mam celownika w zoomie awp nie mam celownika w snajperce nie mam celownika w csie nie mam celownika w cs 1.6 nie mam celownika w cs nie mam celownika w awp cs nie mam celownika w awp nie mam celownika awp half life 2 problem z celownikiem dlaczego mam problemy ze serwerem css problem z celownikiem cs nie mam celownika cs problem z celownikiem cs 1.6 problem z celownikiem awp cs 1.6 problem z celownikiem cs 1.6 mam problem z favorites celownik awp problem problemy z celownikiem w cs 1.6 problemy z celownikiem w cs problemy z celownikiem problem z celownikiem w cs problem z celownikiem w awp problem z celownikiem do awp problem z celownikiem cs 1.6 problem z celownikiem cs problem z celownikiem mam problemy z mikrofonem screensaver desktop fondo build personal converter Serwery CS 1.6 non-steam non steam counter strike 1.6