Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Deathmatch

stare
seba is Offline
Super Moderator

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do seba  

Cytat:
Napisał ETKspeedoss
2-Wiec postanowilem wgrac same pluginy i po wgraniu dziala ,ale nie daje mi granatow ,ani Terrorowi C4
otwórz csdm.cfg, znajdź
Kod:
autoitems = ah
oraz zamień na
Kod:
autoitems = agh

Wiesz że kocham jarać ? Kliknij na i pozwól mi zapalić. Mój nick steam: pawelmroz
Go 84.38.95.197:27020 and play prO!

Nie pomagam na PW! Za każde pytanie dostaniesz warna.

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
nie dzialapluginy amxx nie dzialaja mi pluginy nie dzialaja pluginy amx nie dzialaja pluginy kupiłem serwer z amx jak mam wgrac pluginy i mody kto pomoze wgrac pluginy jak mam wgrac pluginy i mody do amx jak wgrac skiny do csa zeby dzialaly? jak wgrac na serwer pluginy jak wgrac pluginy na serwer hlds jak wgrac pluginy na serwer jak wgrac pluginy na serwa jak wgrac pluginy na server jak wgrac pluginy na serva cs 1.6 jak wgrac pluginy na amx jak wgrac pluginy do cs 1.6 jak wgrac pluginy do cs jak wgrac pluginy do amx jak wgrac pluginy cs jak wgrac pluginy gdzie wgrac pluginy na serwer cs 1.6 gdzie wgrac pluginy i amx gdzie wgrac pluginy cs pluginy nie dzialaja amx pluginy nie dzialaja pluginy nie dzialaja cs pluginy nie dzialaja pluginy na amx jak wgrac na gamepadzie pluginy mi nie dzialają counter strike żywiec team screensaver desktop fondo build personal converter Serwery CS 1.6 non-steam non steam counter strike 1.6