Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

INSTALACJA CS'a 1.6 NON STEAM

stare
dendi is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do dendi  

pieknie wszystko opisane

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
mam problemik z logo.otóż wklejam se plik wbijam na serva wszystko pieknie ladnie dziala.ale jak server po kilkunastu minutach zmienia mapke to juz mi nie dziala logo a jak wejde w ten katalog cstrike to znowu mam ten stary plik tempecdale...co mam zrob zaznaczyc wszystko layers zaloguj się, a wszystko będzie dobre darmowe emotikony zacina postacie w cs a wszystko jest wporzadku za free wszystko na telefon xpango wszystko o windows vista - wszystko o mikrofonie war3ft wszystko o war3ft wszystko w cs wszystko w prawej rece a noz w lewej vhe wszystko co valve hammer editor wszystko trzeba miec w wszystko w dupie trzeba miec wszystko w dupie bo najwaŻniejsza jest rozpusta. trzeba miec wszystko w dupie słuchawki wszystko mam cicho szukam cracka do gotowe na wszystko swat 4 wszystko o super hero mod wszystko cs spolszczenie gotowych na wszystko spolszczenie gotowe na wszystko gra spolszczenie gotowe na wszystko spolszczenie do gry gotowe na wszystko spolszczenie do gotowe na wszystko spolszczenia do gier gotowe na wszystko spolszcenie gry gotowe na wszystko spadochron wszystko o cs sony ericsson k800i wszystko za free skasowało mi sie wszystko z mp3 skad crack do gotowe na wszystko screensaver desktop fondo build personal converter Serwery CS 1.6 non-steam non steam counter strike 1.6