Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

grafik znajacy sie na wadach

stare
mars is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do mars  

wiec tak: zrobilem spraya za pomoca decal converter i chce dac w mapie, jednak - nie wiem czy to wina obrazka - w mapie jest caly rozmazany, sa to napisy i sie zlewaja ze soba, tak ze kompletnie nic nie mozna dostrzec, zadnych wyrazow.
chcialem dac 2 rozne loga w mapie, pierwsze zrobilem za pomoca hl logo creator, drugie musze innym programem zrobic.
tak wiec pytanie do ciebie: jaka jest tego przyczyna? i czy jesli mozesz sam mi przekonwertujesz ten obrazek na wada, tak zeby napisy sie w mapie nie zlewaly?

pzdr.

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
własny spray w counter-strike decal converter wlasne logo w cs decal converter wlasne logo w cs 1.6 decal converter serwer nie chce sie dodac do ulubionych jak dodac cs przed ślubem:ona: cześć!!!on: no nareszcie, już tak długo czekam!ona: może chcesz, żebym poszła?on: nie! co ci przyszło do głowy?ona: kochasz mnie?on: oczywiście o każdej porze dnia i nocy!ona: czy mnie kiedyś zdradziłeś?on: nie! nigdy! dlaczego pytasz?on przed ślubem: ona: cześć!!! on: no nareszcie, już tak długo czekam! ona: może chcesz, żebym poszła? on: nie! co ci przyszło do głowy? ona: kochasz mni nie widac mi spraya co moge zrobic nie chce mi dodac servera do favorites nie chce dodac serwera do ulubionych jak dodac bronie w mapie do cs jak dodac wiecej botow cs download decal converter czemu nie chce dodac serva w counter strike cs 1.6 non steam własne logo decal converter taktyki na mapie ss2 takty na mapie de nuke decal converter jak zrobić logo decal converter download decal converter chce ustawic mapy w amx po kolei takie jakie ja chce chce dodac muzyke serwer cs 1.6 chce dodac boty do cs 1.6 nie mam netu chce dodac amx serwer cs 1.6 żywiec serwer cs żywiec counter strike żywiec +logo średniowieczna gra podobna do plemion średniowieczna gra online śmigłowiec mp3 śmigłowiec dzwięki

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam