Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Dlaczego nic mi nie zpisuje w serwer.cfg?

Dlaczego nic mi nie zpisuje w serwer.cfg?

stare
CyCu102 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam, odpalam hlds, ustawiam wszystkie rzeczy typu długość mapy, rundy itp., wychodzę a w serwer.cfg prawie nic nie ma... dlaczego? może sam mam go uzupełnić? jeśli tak to poproszę o wzór. A i jeszcze jedno, gdzie ustawiam czas zanim bomba wybuchnie?

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
ściągnij wszystkie mapy surf do cs zmiana mapy na hlds problem z hlds mapy jak wgrać mapy do hlds jak wgrac mapy na hlds przez ftp gdzie dodac mapy do hlds free wszystkie mapy do cs download co zrobic zeby miec wszystkie mapy w cs 1.6 wszystkie mapy zombi cs 1.6 wszystkie mapy z rapidshare do cs 1.6 wszystkie mapy w folderze do cs 1.6 wszystkie mapy surf wszystkie mapy do tactical ops do pobrania wszystkie mapy do cs1,6 wszystkie mapy do cs-a download free wszystkie mapy do cs-a download wszystkie mapy do cs-a 1.6 download wszystkie mapy do cs-a wszystkie mapy do cs'a wszystkie mapy do cs non steam 1.6 wszystkie mapy do cs downloads wszystkie mapy do cs download wszystkie mapy do cs 1.6 download wszystkie mapy do cs wszystkie mapy de_rats cs-a wszystkie mapy cs download wszystkie mapy cs wszystkie mapy aim map mapy wszystkie do cs source download mapy wszystkie do cs sorce download

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam