Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Waypoint Zbot & PODBOT

de_dust2night

stare
damiann1990 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do damiann1990  

szukam waypointa do botow do obojetnie jakich abym znalazł bo niegdzie nie moge znaleźć a ja nie moge zrobic sam bo mi sie komp zawiesza jak dodam boty do tej mapy

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
zmienić mapę i nie moge grać za co nie moge wejsc w cs? wgrywanie botow na serwer wgrywanie botow do cs wgrywanie botow cs webspell nie moge dodać partnerow steam i boty nie moge grać problem z serwerem nie moge na niego wejsc mam neo ale nie moge zrobić serva non steam mam dyndns i niemoge polaczyc sie z komputerem tylko router sie wlacza i koledzy nie moge wejsc cs16 forum dlaczego nie moge grać na serwerze z jednym ip dodawanie botow dlaczego w grach nie moge dac opengl dlaczego nie moge się nigdzie zalogować dlaczego nie moge sie polaczyc z zadnym serwerem czemu nie moge sie połączyć w csa cs source nie moge polaczyc sie z żadnym z serwerów cs enable voice in this game nie moge mówić cs nie moge sie polaczyc z żadnym serwerem cs nie moge sie polaczyc z serwerem cs nie moge pisac! cs nie moge dodac serwera do favorites co jest ze skórki wgrac nie moge nie moge zmienić na opengl cs nie moge zmienić na opengl nie moge zmienic na 32 bity cs nie moge zmienic broni na prawa reke cs nie moge zalozyc serva w csie nie moge wlaczyc hlds steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam